marți, 25 ianuarie 2011

Doamne, dar noi suntem chiar proşti?

Să...citeşti şi să nu crezi! Că nici nu-ţi vine să crezi! Auzi, alde Voican Voiculescu se dedulceşte la banii naţiei! Nici mai mult, nici mai puţin decât 748.000 de euro vrea omul! Da, că doar are merite deosebite în evoluţia acestei naţii. Doar e revoluţionar, bănuiesc că are şi patalama, şi scutiri, şi privilegii...mă rog, mai egal omu decat ceilalţi egali.
Ce neruşinare la omul ăsta! Ce tupeu! Ce mârşăvenie!
Te-au exploatat comuniştii, ai? Da de mama mea, care a muncit la sapă, la CAP, o viaţă întreagă, din noapte în noapte, şi acum are 350 de lei pensie, ce să zic? Să facem şi noi o petiţie din aceasta şi să solicităm câte o mie de euro pentru fiecare zi de Paşti şi de Rusalii şi de Sf.Maria....şi multe altele când, asemeni vitelor, erau duşi la ales cartofi, ori tuns oi, ori câte şi mai căte, numai să nu poată merge la biserică. Să fac şi eu o solicitare financiară de asta pentru anii copilăriei petrecute fără părinţii care , din zori în noapte, roboteau pe ogoarele patriei pentru ca voi, "domnii de oraş" să aveţi crăpelniţă pe masă şi să vă meargă mintea la tot soiul de matrapazlâcuri şi afaceri pe care acum le puneţi în cârca securităţii. Şi ar mai trebui să fac asemenea solicitare şi pentru fratele meu nenăscut, pe care mama l-a pierdut din pricina muncii istovitoare pe aceleaşi ogoare pe care voi, ăştia, care aveţi mintea odihnită, le-aţi devalorizat şi acum vreţi să jupiţi încă o dată pielea de pe ţărani, ca să vă ajungă vouă, nemernici crescuţi bine la ugerul comunist şi care azi vă daţi suferinzi. Şi pentru mizeriile pe care preşedintele CAP i le-a făcut tatii când a îndrăznit să vadă ce EI nu vroiau a se vedea.
Pentru multe aş putea să cer şi eu despăgubire statului, insule Voican, că domn nu meriţi a ţi se spune. Şi, asemeni mie, milioane de români ar putea s-o facă. Şi ar fi chiar îndreptăţiţi s-o facă, insule, nu ar fi doar nişte profitori nesimţiţi, care, când milioane de oameni îşi udă bucăţica de pâine cu lacrimile neputinţei şi-şi numără firfiricii de pe fundul buzunarelor pentru a-şi plăti birurile tot mai apăsătoare, scot în faţă obrazul de opincă şi, asemeni şacalilor, vor să se înfrupte din trupul muribund şi din sufletul pervertit ale unei naţii ce nu-şi mai vede drumul.
Ruşine să-ţi fie, Voican Voiculescu! Blestemat să fii, Voican Voiculescu! Şapte rânduri de urmaşi ai tăi să nu poată şterge blestemele unui neam pe care-l batjocoreşti cu neruşinarea dumitale!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

amintiri din primavară

amintiri din primavară

Se anunţă an bogat în Bucovina

Se anunţă an bogat în Bucovina

Iarna la Suceava

Iarna la Suceava