luni, 17 ianuarie 2011

Mai greşesc şi savanţii ăştia.....

Cea mai mare gaură neagră din Univers cunoscută până în prezent, suficient de mare pentru a "înghiţi" întregul nostru sistem solar, a fost descoperită de cercetătorii americani în galaxia M87, aflată la o distanţă de 50 de milioane de ani lumină de Terra, informează Mediafax. Potrivit declaraţiilor astronomilor, imensa gaură neagră descoperită recent are o masă de 6,8 miliarde de ori mai mare decât cea a Soarelui, iar orizontul ei de eveniment - o limită ce reprezintă distanţa de la care nimic, nici măcar lumina, nu mai poate scăpa de atracţia gravitaţională a găurilor negre - este de patru ori mai mare decât orbita planetei Neptun.

Cu totul greşit!!! Se vede că telescopul Frederick C. Gillett Gemini Telescope, amplasat pe vârful Mauna Kea din Hawaii n-a fost bine orientat; cea mai mare gaură de aia întunecată se află la Bucureşti, într-un triunghi monstruos, având vârfurile în Piaţa Victoriei, Dealul Cotrocenilor şi Dealul Arsenalului!
Cine nu crede, poa'sa caute acolo economia Romaniei şi economiile românilor.Da' să aibă grija la portofele/ceasuri/titluri/acţiuni...etc.
ANDO, refă caricatura, omule!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

amintiri din primavară

amintiri din primavară

Se anunţă an bogat în Bucovina

Se anunţă an bogat în Bucovina

Iarna la Suceava

Iarna la Suceava